İlçe protokolünden yeni yıl jesti

Yeni yılın ilk bebeği Halil İbrahim

 

Gebze’de 2013’ü görevlerinin başında karşılayan zabıta, itfaiye, emniyet, sağlık çalışanlarını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; saat 00.00’de dünyaya gelen yılın ilk bebeği Halil İbrahim’i hastanede ziyaret ederek Selahattin ve Vesile Kızyel çiftinin çocuk sevincine ortak oldu.  

 

İLK DURAK ZABITA

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2013’ü görevlerinin başında Gebzelilerin huzurlu bir gece geçirebilmesi için çalışarak geçiren hemşerilerini yalnız bırakmadı. 2012’yi 2013’e bağlayan gece görev başında olan zabıta, sağlık, emniyet ve itfaiye çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret eden Başkan Köşker’e; AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Demir de eşlik etti. Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Ahmet Kisbet’in de katıldığı ziyaretlerin ilk durağı zabıta müdürlüğü nöbetçi amirliği oldu.

ALO BEN ADNAN KÖŞKER!

Gebze Belediyesi ek binasında bulunan nöbetçi zabıta amirliğine gelişinde birim müdürleri ve zabıta memurları tarafından karşılanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, görev başındaki personelin yeni yılını kutladı. Alo Zabıta 153 hattını arayan Gebzelilerin şikayetlerini dinleyen Başkan Köşker, zabıta ekiplerini gerekli yerlere sevk etti. Telefonun ucunda Başkan Köşker’in bulunduğunu öğrenen Gebzeliler kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ

Şikayetlerini bildirmek için Alo 153 hattını arayan vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Köşker, daha sonra iftaiye komuta merkezini ziyaret etti. Komuta merkezini başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşı akşamı görevlerinin başında olan itfaiye erleriyle sohbet ederek çay içti. İftaiyenin vatandaşların zor anında yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Köşker, “7/24 görev başında olan itfaiye mensuplarımıza kolaylıklar dilerim. Umarım sorunsuz bir gece yaşanır, huzur içerisinde yeni bir yıla hep birlikte adım atarız” dedi.

ACİL SERVİS ZİYARETİ

İtfaiye ziyaretinin ardından Fatih Devlet Hastanesi’ne geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve beraberindekilere burada, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve Gebze Kaymakamı Salih Karabulut katıldı. Hastaneye gelişlerinde başhekim Rad. Dr. Hürcan Alpay tarafından karşılanan heyet daha sonra acil serviste tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hasta ve yakınlarına çiçek veren Başkan Köşker ve vekil Mehmet Ali Okur yeni yılını kutladı. Yeni yılı çalışarak karşılayan acil serviste görevli doktor ve personeli de unutmayan heyet hastanenin ardından ilçe emniyet müdürlüğüne geçti.

GEBZE’DE ASAYİŞ BERKEMAL!

Burada İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir tarafından kapıda karşılanan heyet, cumhuriyet polis merkezinde nöbette bulunan emniyet teşkilatı mensuplarının yeni yılını kutladı. Gebze’nin, emniyet teşkilatının başarılı ve özverili çalışmaları sayesinde bir huzur kenti olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Canımızı, malımızı güvenliğini sağlayan emniyet teşkilatımızın cefakar mensuplarına ne kadar teşekkür etsek az. Yeni bir yıla polis kardeşlerimizin çalışmaları sayesinde huzur içerisinde gireceğiz inşallah.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817