İlçenin Sorunları  Raporlanıyor

İlk kez düzenlenen ve kalabalık katılımın sağlandığı çalıştaya, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Başkan Yardımcısı ve vekili Faruk Denli, KTO Başkanı Recep Öztürk, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk, İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu, ilçedeki eğitim kurumları yöneticiler, STK başkan ve yöneticileri, siyasi parti başkan ve yöneticileri, baro temsilcileri, mali müşavirler temsilcileri, engelli derneği temsilcileri, mahalle muhtarları, akademisyenler, özel eğitim kurumları, sağlık ve çevre yetkilileri katıldılar.

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyeleri moderatörlüğünde gerçekleşen çalıştayın açılış konuşmalarını Kaymakam Bilgin, Başkan Vekili Denli ve Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın yaptılar. Konuşmalarda, ilk kez ilçede söz sahibi olan kurum, birim, oda ve STK’ların bir araya gelerek sorunları belirleme çalışması yaptığı belirtilerek, sonucun hayırlı olması temenni edildi.

Konuşmalardan sonra her birim, kendi arasında toplanarak istişarelere başladılar. İstişareler sırasında ilçeye ait sorunlar, yapılması gerekenler, özel beklentiler, engellilerle ilgili yapılması istenenler raporlar haline getirilecek. Raporların ayını gün sunumu yapılacak ve ardından da Körfez Kent Konseyi tarafından ilgili birimlere ve makamlara iletilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817