İlhan Tan, Çalışmalarına Başladı
 MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan ve resmi açıklamasını 7 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da ilde yapacak olan Doktor İlhan Tan, çalışmalarında kendisine destek olacak olan ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye başladı.

Kendisini tanıtmak ve destek almak amacıyla ziyaretlere başlayan Doktor İlhan Tan, ilk olarak Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimini ziyaret etti. Ziyareti sırasında yanına ilçenin tanınmış simalarını da alan İlhan, teşkilatta coşkuyla karşılandı. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, daha önce söylediği gibi partide değişik ve yeni isimler olmasını arzuladığını tekrarlayarak, ‘’Bu kişilerinde özellikle Ülkücü olmasını istiyoruz. İlhan tan, bu güne kadar sayısız ameliyat gerçekleştirmiş, insan ayırmadan her kese yardım etmiş ve yayarı dokunmuş bir isim. Kendisini aramızda görmek bizi gururlandırdı. İlhan tan ve benzeri adayların partimize büyük katkısı olacaktır. Listenin çok iyi yapılması halinde Kocaeli’nde 3 ya da 4 olması çok normaldir. Yeter ki bize kulak verip, listeyi düşüncelerimiz dikkate alarak yapsınlar’’ dedi.

Aday adaylığını ilan eden Doktor İlhan Tan, yıllarca bölgede sağlık sektöründe görev yaptığını ve gelinen noktada ülkenin iyi yönetilmemesi, sağlıkta malzemenin dahi zor bulunur hale gelinmesi, enflasyonun tırmanması ve ekonominin kötüye gitmesi üzerine, ülke için bir şeyler yapabilmek amacıyla aday olduğunu söyleyerek, ‘’Allah bu görevi nasip ederse ilk olarak bölgedeki işsizlik ve istihdamı belirleyerek bu alanda sorunu çözmeye çalışacağım. Telefonum şu anda da, o zamanda 24 saat açık olacaktır. Bu kötü gidişe dur diyebilmek için aday oldum’’ dedi.

Yetki belgesi

İlçe Başkanı Zeki Gürsu, İlhan Tan’ın ziyareti sırasında, Kadın Kolları için yeni görevlendirilen Nadime Ayşe Akyol’a, yetki belgesini takdim ettirdi. Yetki Belgesini veren İlhan tan, kadın kolları başkanına başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817