İlhan Yıldırım Aday Adaylığını Açıkladı
 İlhan Yıldırım Aday Adaylığını Açıkladı

 

İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yıldırım, "Unutmayalım ki her ayrılık yeni bir başlangıçtır. Bu konuşma bir veda konuşması değildir."diyerek adaylığa göz kırptı.

 

 YILDIRIM'A BÜYÜK DESTEK

AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Dilovası Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan İlhan Yıldırım dün ilçe teşkilatında aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve adeta gövde gösterisi yapan Yıldırım'ın aday tanıtım toplantısına, İl Başkan vekili Mehmet Uzunoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, İzmit, Darıca, Çayırova, Gölcük, Derince, Kartepe, Başiskele, Kandıra İlçe Başkanları, AK Parti Çayırova Belediye Başkan A.Adayı Şevki Demirci, Körfez Belediye Başkan A.Adayı Engin Koyun, Karamürsel Belediye Başkan A.Adayı Ahmet Türkel, İl yönetim kurulu üyeleri Hakkı Nalbant, Ertuğrul Çırak ve Dilovası Belediye Başkan A.Adayları da katıldı. Katılımın yüksek olması nedeniyle İlçe teşkilatında yer bulamayan çok sayıda vatandaş ilçe binası önünde toplandı.

                                                         

KORKMAZ'DAN YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

Aday adayı tanıtım programının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz, İlhan Yıldırım'a görev yaptığı süre içerisinde Dilovası'nın tüm konularına büyük hassasiyet göstererek görev yapan, teşkilatlarına sahip çıkan, hizmet etmek için fedakârca çalışan Yıldırım'a teşekkür ettiğini belirterek çıktığı yolda başarılar diledi.

 

GURURLARI YAŞADIK

Korkmaz'ın ardından konuşmasını yapan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Yıldırım, "Kuruluşundan bu güne çeşitli kademelerinde görev yaptığım AK Parti'de 2008 yılının Ağustos ayında başlayan ve 6 yıla yakın bir zamandır büyük onur ve mutlulukla sürdürdüğüm İlçe Başkanlığı görevini yerine getirmenin huzuru içerisindeyim. Görev yaptığım süre içerisinde yerelde ve genelde aldığımız ve referandumla aldığımız rekor düzeydeki destekle görevimi taçlandırmış olmanın haklı gururunu teşkilatımızla birlikte yaşadık. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı olarak Kocaeli'nin en başarılı teşkilatının başında geldiğimizi, Başbakanımıza ve davamıza olan bağlılığımız ispatlamış durumdayız."dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817