İlhan Yıldırım İstifa Etti

 

Yerel Seçimler öncesinde Ak Parti’de aday adaylık sürecinin başlamasıyla birlikle partideki hareketlilik sürüyor ve belediye ve meclis üyeliği aday adaylıkları için başvurular ve istifalar, il ve ilçe başkanlıklarına gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi yapılan ilçe başkanları toplantısının ardından Karamürsel ilçe Başkanı Ahmet Türkel ve Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun’un ardından istifası beklenen Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım’da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte il başkanlığına gelerek istifasını vererek, aday adayları kervanına katıldı.

 

CİVELEK’E TESLİM ETTİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına Yönetimiyle birlikte gelen Yıldırım, istifa öncesinde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu SKM Başkanı Halit Çokan’la birlikte görüşmeler yaparak, bir anlamda helallik istedi. İstifasını İl Başkanı Mahmut Civelek’e ileten Yıldırım şunları söyledi, aday adaylık sürecinin ülkeye Kocaeli ye Dilovası’na hayırlar getirmesini dileyen Yıldırım, yaptığımız istişareler sonucundan belediye başkan aday adaylığı için görevimizden istifa ettik,dedi.

 

DİLOVASI KAZANACAK

Şuan da Dilovası’nda 13 tane aday adayı olduğunu dile getiren Yıldırım,hep birlikte kardeşçe bir süreç geçirecek,birbirimizin elinden tutarak genel merkezin,vereceği karar doğrultusunda kim aday olursa onun için çalışacağız,diyerek,yerel seçim sonucunda Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak Kocaeli’ne en çok oy alan 3 ilçe arasına girip,tekrardan Ak Parti bayrağını Dilovası’nda dalgalandıracağız,dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817