İlim Yayma Cemiyeti Aşure Programına Yoğun İlgi
 İlim Yayma Cemiyeti Kandıra Şubesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Kandıra Temsilciliği ve Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği, Cuma namazı çıkışında Türkocağı Caddesi üzerinde aşure ikramında bulundu.

Programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği programda Kaymakam Erdoğan ve Başkan Köken, aşure kazanlarının başına geçerek kendi elleriyle vatandaşa aşure ikramında bulundu. Etkinliği düzenleyenlerden İlim Yayma Cemiyeti Kandıra Şube Başkanı Raif Yıldız, yaptığı açıklamasında Muharrem ayının öneminden bahsederek, tüm Müslüman âleminin Muharrem ayını kutladı. Muharrem ayında geleneksel hale gelen aşureyi vatandaşa ikram etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yıldız, aşure etkinliğine katılan Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Ünal Köken başta olmak üzere tüm kurum idarecilerine teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817