banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İlim Yayma Cemiyeti Yönetiminden Karabalık’a ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kamu yararına çalışan bir dernek olduklarını belirten Şube Başkanı Utaş, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Karabalık’ı bilgilendirdi. Özellikle Kocaeli’de yapılan öğrenci faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler veren Şube Başkanı Utaş, başarılı çalışmaları ile kamuoyundan yakından takip ettikleri Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’tan Kartepe’de açmayı düşündükleri şube için destek talebinde bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, eğitime konusunda yapılan tüm faaliyetlere her zaman destek olma arzusunda olduklarını belirtti. Yönetim içinde yakından tanıdığı isimlerin yer aldığını kaydeden Başkan Karabalık, şube yönetiminden yardımcısı Hüseyin Bülbül ile koordineli çalışarak bu konuda bir çalışma yapmalarını istedi. Ziyarette, ilçede yüksek öğrenim öğrencilerinin durumu ile yakından ilgilenilmesi konusunda ortak fikir de çalışma yapılması da uygun görüldü.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826