İlim Yayma Cemiyetinden Müsiada Ziyaret
 
İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi Başkanı Feyzi UTAŞ yönetim kurulu üyeleri ile bugün 26.02.2013 Sabah : 09:00'da Müsiad Kocaeli Şubesi Yönetim kurulunu ziyaret etti.
 
Müsiad Başkanı Recep Bilal Şengün yaptığı konuşmada İlim Yayma Cemiyetinin kendisi üzerinde çok anıları olduğunu söyleyerek talebelik yıllarında İlim Yayma Cemiyetinden geçmeyen yoktur. 
İlim Yayma Cemiyeti kurulduğu günden bu yana çok güzel hizmetler vermektedir, vatanını seven topluma hizmet eden gençler yetiştirmenin  önemini benimseyen  İlim Yayma Cemiyetinin takdire şayan bu hizmetlerine yönetim kurulumuz ile birlikte davet ettiğiniz Hayati İNANÇ konferansına da katılarak destek vereceğimizi yanınız da olacağımızı belirtiririm.dedi.
 
İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş'ta yaptığı konuşmasında Müsiad Kocaeli Şubesi yeni oluşturduğumuz yönetim kurulumuzla ziyaret ederek yaptığımız faaliyetlerimiz ve çalışmalarımızdan bilgiler vermek istedik. Müsiad Yönetim Kurulundan arkadaşların da derneğimiz yönetim kurulunda görev alarak bizlere destek vermelerinden de ayrıca mutluluk duyuyoruz. Yurt ve eğitim hizmetleri verdiğimiz 500 öğrencimiz bulunmaktadır. 0-5 yaş gurubunda ana okulumuzdan orta öğrenim ve üniversite olmak üzere yurt ve eğitim programlarımız devam etmektedir. Van, Hakkari ve Şemdinli'den getirdiğimiz 80'in üzerinde öğrencinin ilimize getirilerek tüm ihtiyaçlarını karşılayarak 99'dan 999' a Kardeşlik Projesi ile gençlerimizi Türkiye'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabiki bu hizmetleri bize gönül vermiş siz değerli iş adamlarımızdan ve hayırseverlerin destekleri ile gerçekleştirmekteyiz. dedi.
 
Ziyarete
 
İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesinden 
 
Feyzi UTAŞ Şube Başkanı
Hüseyin KANCA Teşkilat Başkanı
Ensar ADIBEŞ Genel Müdür
İsa SOLAKOĞLU Halkla İlişkiler Başkanı
Musa ÖZCAN Muhasip
Öner POLAT Tanıtım Komisyon Başkanı
 
Müsiad Kocaeli Şubesinden
 
R. Bilal ŞENGÜN Başkan
Ali BOZKURT Başkan Yardımcısı
Celal AYVAZ Başkan Yardımcısı
Mehmet BAŞOL Başkan Yardımcısı
İsmail USLU Başkan Yardımcısı
Mehmet DİLBER Yönetim Kurulu Üyesi
Vezir KARA Yönetim Kurulu Üyesi
Şakir SATIR Yönetim Kurulu Üyesi
Metin ATABAY Yönetim Kurulu Üyesi
Uğur KARABIYIK Yönetim Kurulu Üyesi
Zafer KIZILKAYA Yönetim Kurulu Üyesi
Seyfettin CEYHAN Yönetim Kurulu Üyesi
Kadir ŞAHİN Yönetim Kurulu Üyesi
Kamil KARAOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi
Ahmet EKŞİ Yönetim Kurulu Üyesi
İbrahim YENİCE Yönetim Kurulu Üyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817