İlim Yayma iftarda buluşturdu
 İlim Yayma Cemiyeti Dilovası Şubesi yönetimi konuklarını önceki gün iftarda bir araya getirdi.

Dilovası İlim Yayma Şubesi Başkanı Cemil Memiş ve yönetimi önceki gün bir iftar verdi. İftara İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli yöneticileri ve bazı şube başkanları ile Dilovası eski Belediye  Başkanları Cemil Yaman, Halit Yaşar ve AK Parti Dilovası SKM Başkanı Mustafa Şahin'de katıldı.

BİZLER EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜYÜZ

Tavşancıl Sahil Restaurant'ta düzenlenen iftarda bir konuşma yapan Şube Başkanı Cemil Memiş "Dilovası Şubesi olarak yeni kurulan İlim Yayma Cemiyeti'nin daha aktif bir şekilde çalışması için fikir alışverişi yapabilmek için böyle mübarek bir günde bir araya geldik. İlim Yayma Cemiyeti'nin her zaman ki önceliği eğitimdir. Bizler artık bir eğitim gönüllüsü olarak Dilovası'na hizmet edeceğiz. Dilovası'nın çocuklarının ve gençlerinin daha iyi birey olabilmesi için onlara umut olacağız. Tabi bu gayretlerimizede bizlere destek olacak olan büyüklerimizi de her zaman yanımızda görmek isteriz."dedi. Başkan Memiş'in konuşmasının ardından misafirlerde duygu ve düşüncelerini aktarırken, samimi ortamda gerçekleşen iftar programı ilerleyen saatlere kadar devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817