İLİM YAYMA’DAN DOĞAN’A ZİYARET

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş,  Başkan Doğan’a İzmit’te yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti.

ŞAPKA ÇIKARTILACAK HİZMETLER

Doğan da ziyaret için misafirlerine teşekkür ederek “ birbirinden kıymetli arkadaşlarımız tamamen Allah rızası için gönüllü bir şekilde bir araya gelip hizmet ediyorlar. Yaptıkları işler şapka çıkartılacak  kadar güzel ve anlamlı. Bu tür STK’lara her zaman ülke olarak ihtiyacımız var. Devletin yetişemediği yerlere yetişiyor, eli, kolu, gözü, kulağı oluyorlar. Özellikle gençlere yönelik eğitim, barınma ve diğer tüm desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizler de elimizden geldiğince bu tür çalışmaların arkasında durmaya devam edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817