İlimizin ikinci bakanı Sibel Gönül olur mu?
2014 yılı yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan iktidar partisi Ak Parti deyim yerindeyse tüm kozlarını kullanıyor. Bu kapsamda yoğun bir çalışma içine giren Ak Parti özellikle Büyükşehirlerde bakanlarını aday gösteriyor. Bunlardan biri de başarılı çalışmalara imza atan Ali ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin. Şahin, partisinin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi. Şahin’in tüzük gereği istifa etmesi gerekmiyor ancak başkan olduğunda görevi bırakması gerekecek.


GÖNLÜM ARZU EDER
Kamuoyu tarafından en çok merak edilen konulardan biri de aday gösterilen bakanların koltuklarına kimlerin oturacağı. Şahin’in koltuğuna ilimizden en çok yakışacak isimlerin başında milletvekili Sibel Gönül geliyor. Gönül TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde iki dönemdir sürdürüyor. Her kesim tarafından sevilen ve başarılı çalışmalara imza atan Gönül'ün bakan olması yönündeki ilk değerlendirmeyi  Ak  Parti İl Başkanı Mahmut Civelek yaptı. Civelek, “Gönlüm arzular. Sibel Gönül bunu hak eder. Ama kararı Başbakan verecek” dedi.

Bakalım ilimiz Derinceli Nihat Ergün’ün ardından bir bakan daha çıkarabilecek mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817