İLİMTEPE ATM İSTİYOR
6 bin 500 üzerinde nüfusu bulunan ve çevre köylerle birlikte geniş bir alanı kapsayan İlimtepe’de, yıllardır talep olmasına rağmen bankalar tarafından ATM kurulmadı. Bu konuyla ilgili olarak bankalara dilekçe yazan mahalle muhtarı Kazım Elmas, “Bankalara bunun için güvenli yeri de temin ettik ama yine de ATM hizmeti alamadık. Mahallemizde ve civar köylerde çok sayıda emekli ve yaşlı insan var. Para çekmek için kent merkezine inmek ve saatlerce beklemek zorunda kalıyorlar. Bankalara bununla ilgili dilekçeler verip, talepte bulunduk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atilla İLKMEN 8 yıl önce

atm koysan ne olacak, paranı nerede harcayacaksın? yıllar önce isminide vereyim akbank adında bir banka siz çok değerli müşterimizsiniz şöylesiniz böylesiniz vesaire nereye atm istersiniz görüşünüz bizim için çok önemlidir diyerek uydudan konumunu bile işaretleyerek muhtarlık yanına atm istediğimde geri dönüş bile yapmadan kaçıp gitmişlerdi bu vesile ile paylaşmak istedim.

banner2817