İLİMTEPE CAMİSİNE MODERN ŞADIRVAN
 Körfez’in Her Noktasında Ayrı Bir Çalışma Var

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte Körfez’i şantiye alanına çeviren Belediye Başkanı İsmail Baran, hayata geçirdiği vizyon projelerinin haricinde halkın taleplerini de en ön planda tutuyor. Bu çerçevede İlimtepe mahallesinde yapımı gerçekleşen şadırvanda kaba inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yer ve mekan ayırt etmeksizin hizmeti ilçe genelinin tümüne götürmeye gayret gösteren Körfez Belediyesi, halkın istek ve taleplerine göre şadırvanının yapımını gerçekleştiriyor.

Tüm camilerin bahçelerini, peyzajını ve banklarına kadar her türlü hizmeti veren Körfez Belediyesi, kısa bir süre önce idrak edilen ramazan ayında Körfez’in genelinde hizmet veren bütün camilerin temizliğini gerçekleştirdi.

Çalışmalar Kısa Bir Süre Sonra Neticelendirilecek

Farklı mimarisiyle İlimtepe bölgesine ayrı bir güzellik katan İlimtepe Camisinde ki çalışmaların kısa bir süre sonra neticelendirileceğinin bilgisini belediye yetkilileri ifade etti.  Yapılan hizmetten memnun olduklarını dile getiren Cami Cemaati, “Körfez Belediyemiz tarafından camimizin ön kısmına vatandaşlarımızın abdest almaları için güzel bir şadırvan yapılıyor. Yapılacak olan bu şadırvan ile birlikte cami cemaatimiz burada abdest alabilecekler. Bu vesileyle, Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a şadırvan yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817