İLİMTEPE FK’DAN ÇİÇEK
 İLİMTEPE FK’DAN BİÇER’E ÇİÇEK

Süleyman Demirel Kültür Merkezi çok önemli bir konuğu ağırladı. Ülkenin en başarılı mentörlerinden Profesör Doktor Turgay Biçer duygusal zeka, empati ve çeşitli psikolojik kavramlar ile ilgili olarak son derece doyurucu bilgiler verdi.  Körfez’in en başarılı kulüplerinden İlimtepe FK  seminere Murat Durul öncülüğünde 50 kişi katıldı.

SALON DOLDU

 

Panele Kartepe Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Müdürü Mehmet Kesen, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, KASKF Başkanı Murat Aydın, İl Hakem Kurul Başkanı Kerim Akdülger, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş, Eskrim İl Temsilcisi Nedim Aktürk, Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa, Gölcükspor Teknik Direktörü Metin Peken, Darıca Gençlerbiliği Teknik Sorumlusu Tunahan Akdoğan, Derince Belediyespor Teknik Sorumlusu Ali Asım Balkaya ve yardımcıları, Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri, Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer, çok sayıda hakem, gözlemci, futbolcu, saha komiseri, basketbol, yüzme ve atletizm antrenörleri ile spor adamı katıldı.

 

BURADA BULUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

 

Turgay Biçer, İzmit’e defalarca geldiğini ve verdiği her panelde çok iyi geri bildirimler aldığını belirterek “İzmit’e başımdan saçların telleri kadar geldim. Her geldiğimde çok keyifli paneller, konuşmalar gerçekleştirdik. Samimiyetimle belirtiyorum ki burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. Biçer ayrıca sporcular ve sporu yönetenlerin duygusal zekâlarını doğru çalışmalarla geliştirmesi gerektiğini belitti ve gereken davranışı gerektiği yerde ve gereken ölçüde yapabilme yetisine sahip olan insanların karşısındakini rahatlıkla anlayabileceğini ifade etti.

 

İLİMTEPE FK’DAN ÇİÇEK

 

Salonu dolduran konukların içerisinde kulüp temsilcileri ve sporcuları da vardı. Gölcükspor İdmanyurdu 20 futbolcusu ile panele gelirken, İlimtepe FK tam 80 sporcusu ile panelde yer alarak örnek oldular. Bu duyarlılıklarından ötürü iki takımı başkan ve antrenörlerini tebrik ediyoruz. Bu arada panel sonunda İlimtepe FK’nın iki sporcusu, Profesör Doktor Turgay Biçer ve asistanı Didem Ege’ye çiçek takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817