İlimtepe Mahallesi eczane  İstiyor
 Körfez ilimtepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren tek eczanenin de kapanması burada oturan vatandaşları zor durumda bıraktı.

;limtepe mahalle Muhtarı Kazım Elmas, mahallede 7 bin nüfusun yaşadığını belirterek, ‘’1 sağlık ocağımız ve iki doktorumuz var. Yerimiz de müsait, daha önceki eczaneci arkadaşımız işi iyi olmasına rağmen kişisel nedenlerle iş yerini kapattı. Şimdi burada oturan vatandaşlar sıkıntı yaşamaya başladı. Bir tek ilaç için dahi merkez inmek zorunda kalıyoruz. Bu da büyük sıkıntı yaşanmasına neden oluyor. Tütünçiftlik ve Yarımca’da yan yana eczaneler var, ama burada hiç yok. Bu sektörde faaliyet gösteren arkadaşlarımızı davet ediyoruz’’ dedi.

Elmas, ulaşım sorunu olmayan ve merkeze en yakın olan mahallelerine hizmetler arttıkça rağbetin de büyüyeceğini belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817