İLİMTEPE MUHTARI İSYANLARDA!

İlimtepe Mahallesi yaşadığı bir çok sorunun yanı sıra İlimtepe Kooperatifinin elinde bulundurduğu daireleri önce Çeçen vatandaşlara,bugünlerde gelmesi beklenen Suriyeli vatandaşlara vermesi İlimtepe Mahallesi mülteci kampımı oluyor sorusunu akıllara getiriyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar altyapısı sağlanmadan gelişi güzel insanların buraya yerleştirilmesinden rahatsızlıklarını dile getiriyor.
Körfez merkezine en uzak mahallelerinden olan ve bugüne kadar sorunlarıyla sürekli gündemde olan İlimtepe Mahallesine değişik ülkelerden gelen mülteciler yerleştiriliyor.Başta ulaşım olmak üzere,karakolun bulunmaması,binaların suyu hidroforla kullanması,çevre ve iş merkezi gibi sorunları olan mahalleye birde mültecilerin yerleştirilmesi bölge vatandaşını rahatsız ediyor.

HAMİT AKBULUT NEYİN PEŞİNDE?

Suriyeli mültecilerin İlimtepe Mahallesine gelmesine,İlimtepe Kooperatif yöneticisi Hamit Akbulut’un ön ayak olduğunu ve kiralardan gelen üç beş kuruş için mahalleyi sıkıntıya soktuğunu söyleyen İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas “Kooperatif yetkilisi Hamit Akbulut ile görüştüm.Gelen Suriyeli vatandaşlarla ilgili doyurucu bir bilgi alamadım.Mahallemizin gelişimi adına ellerinde bulunan 400 konutun gelişi güzel kiraya verilmemesini istedim.Fakat sonuç alamadım.Mahallemize farklı ülkeden gelen insanlar birçok sorunları beraberinde getiriyor.


Bunu yaşadık.Onlarda rahatsız oluyorlar.Mahallemizin mevcut haliyle birçok sorunu  var.Bunların giderilmesi için her türlü girişimlerde bulundum.Sonuç alamadım.Birde mülteci vatandaşların mahallemize yerleştirilip,sonrada unutulmaları,kendileriyle ilgilenmemeleri mahallemiz adına sıkıntıları büyütüyor.Buradan yetkililere seslenmek istiyorum,lütfen mahallemize sorun değil,çözüm getirin. “diye konuştu.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alparslan 11 yıl önce

hamit muhasebecinin yanında çalışırkerken milletin başına ne işler açtığını biliyorum.kendi muhasebeni açtığın zamanı biliyorum ilimtepe ve ak partinin içindeki zamanını biliyorum.sen yediklerinin hesabını vermeye çalış bence ha bu arada aynı zihniyette olduğun suriyelileri (türk bayrağı düşmanı suriyelileri)ilimtepeye istemiyorum mahalle sakini ve türk olarak.çok istiyosan cebinde metelik yokken parasını nerden bulduğun belli olmayan villanın veya dairelerinin olduğu yere taşı suriyelileri.namuslu ve müslüman türklerin olduğu yerde onların işi yok

banner2817