İLİMTEPE MUHTARI İZGAZ'A İSYAN ETTİ

 İlimtepe Mahallesi’nde, girişte yer alan ve içinde fırınla, bir marketin yer adlığı bina için 4 ay önce başvuru yapan Kazım Elmas, aradan geçen zamana rağmen bağlantı yaptırıp, kutuyu alamadı.

İsyanını dile getiren Kazım Elmas, defalarca aramasına ve yazışma yapmasına rağmen doğalgaz bağlantısı yaptıramadığını ifade ederek, ‘’Durumu Büyükşehir Belediye Başkanı’na, Muhtarlar Daire Başkanlığı’na, belediyedeki Muhtarlar Koordine Müdürlüğü’ne bildirdim ama bir bağlantıyı yaptıramadım. Ben bir muhtar olarak bunu 4 aydır yaptıramadıysam, vatandaşın halini düşünemiyorum. Verilen telefon numarasını arıyorum görevli açmıyor bile. Buradaki görevli operatörün işi bıraktığı, yerine yenisinin bulunacağı gibi bahaneler uyduruldu, benim adıma başkasına bağlantı yapıldı ve mücadelem 4 aydır sürüyor’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817