İlimtepe Muhtarı’ndan hizmet  teşekkürü
 Aralık ayının son günlerinde başlayan ve yeni yılda İlimtepe Mahallesi’ni karanlıkta ve soğukta bırakan olumsuz hava koşullarında yetkililere sesini duyurmaya çalışan Muhtar Kazım Elmas’a, Büyükşehir’den de yardım geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Kazım Elmas, Büyükşehir’in imkanlarını seferber etmesiyle İlimtepe’deki sorunların çözülmeye başladığını söyledi.

Tekrar yaşanmamalı

Kazım Elmas, kabus gibi 10 gün geçirdiklerini ifade ederek, "Telefonum ne gece, ne de gündüz susmadı. Mahallemin her köşesinden yardım isteyen çığlıklar yükseldi. Ben ve bazı arkadaşlarımız artık nereye koşacağımızı şaşırmıştık. Kent merkezinde sorun yokken bile bize 2-3 kepçe yollandı, bunlar da ancak ana yolları açabildi. Ne elektrik konusunda, ne de kardan kurtulmada istediğimiz yardımları alamdık ve gerçekten kabus gibi günler yaşadık. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin müdahalesi ile sıkıntıları atlatmaya başladık, kendilerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat durak 7 yıl önce

bende muhtarımız kazım beye teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı

banner2817