İLİMTEPE SEDAŞ’A İSYAN ETTİ
 Körfez’in en son kurulan ve en modern mahallesi olarak kabul edilen İlimtepe Mahallesi, kış ayında tam bir zulümtepeye dönüştü.

Kış şartlarının çetin geçtiği İlimtepe Mahallesi'nde yolların kapalı olması, elektriklerin kesik olması ve elektriklere bağlı olarak doğalgaz sisteminin çalışmaması, burada yaşayan insanları zor durumda kalmasına neden oluyor. Yağan kar yağışı nedeniyle bırakın araçlarla ulaşım yapmayı, ambulans bile hasta almakta zorlanıyor. Önceki gün kalp krizi geçiren bir vatandaşa müdahale için giden ambulans yolda kaldı. Kara saplanan ambulans, vatandaşların ve diğer kar araçlarının desteği ile saplandığı yerden çıkarıldı. Elektriklerin kesilmesi nedeniyle sık sık elektrikle çalışan araçlarda zarar görüyor.

 Evde kullandığı malzemeleri elektrik kesintisinden dolayı zarar gören İlimtepe Kalıcı Konutları'nda ikamet eden Erol Kalemer, Sedaş'a müracaat ederek, bu zararının karşılanmasını istedi. Çekmedikleri çilenin kalmadığını belirten Kalemer Burada yaşayanlarda insan. Hakkını aramayan bir millet olduk. Hakkımızı arasak, sokaklara dökülsek, kurum yetkililerinin makam odasına hep birlikte gitsek, adli makamlara hep birlikte müracaat etsek, bu sorunlar yaşanmaz."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817