İLİMTEPE YİNE TÜRKİYE BİRİNCİSİ

 

İLİMTEPE YİNE TÜRKİYE BİRİNCİSİ

ERTUĞRUL GAZİ’Yİ ANMA VE SÖĞÜT ŞENLİKLERİ

           7 Eylül 2013 Cumartesi günü Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen 732. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde resim kategorisinde Türkiye birincisi olan İlimtepe Ortaokulu 5-B sınıfı öğrencisi Ahmet Bayır ödülünü Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar’ın elinden aldı.

               Okul Müdürü Tamer Terzi, Müdür Yardımcısı Bahtiyar Yılmaz, ödülü kazanan öğrencinin öğretmen olan anne  -babası Emine  -Mustafa Bayır’da törende hazır  bulundu. 

              Bundan öncede Türkiye derecelerinin bulunduğunu belirten Okulu Müdürü Tamer TERZİ 2010 yılında okulumuzun bir öğrencisi Türkiye birincisi olmuş ve ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’den almıştı.   2012 yılında da Ahmet Bayır’ın kardeşi Ayşenur Bayır,   Eskişehir’de düzenlenen  “Yunus  Emre  ve  Çocuk”   konulu   resim yarışmasında     Türkiye  birincisi  olmuştu.    İlimtepe  İlköğretim  Okulu  bu  yılda  geleneği  bozmayarak   2013 ‘te   732. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde resim  kategorisinde  Türkiye  birincisi olarak  başarısını  sürdürdü.  

               Başarının sadece akademik başarıdan ibaret olmadığını her çocuğun farklı özelliklerinin olduğunu, bu başarıların tesadüf olmadığını ve bu başarımızın devam edeceğini söyleyen Okul Müdürü Tamer Terzi,  bu başarıda emeği geçen bütün öğretmenlere ve özellikle Görsel Sanatlar Öğretmeni Mücella Kaya’ya çok teşekkür etti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817