İlimtepe  Yolu  'Otoyol' gibi  olacak
 Yol genişliği 7 metreden 17 metreye çıkarılacak olan Hacıosman Mahallesi ile İlimtepe arasındaki yolda çalışmalar aralıksız sürüyor

 

Körfez’deki, yol çalışmaları ve trafiğiyle Türkiye’ye örnek olan Körfez Belediyesi, kent trafiğini rahatlatacak daha güvenli ve konforlu yolların yapımına hızla devam ediyor. Körfez’in modern, konforlu ve güvenli yollarına ek olarak yeni yollar açan, genişleten, asfaltlayan, levhalar ile yaya üst geçitleri, şerit çizgilemesi, korkuluk ve bariyerleriyle de hem estetik hem de güvenlik kazandıran Körfez Belediyesi, bu yıl da yol çalışmalarında yeni rekorlar kıracak.

10 METRE GENİŞLİYOR

Halkında talepleri arasında olan yolun genişletme çalışmalarında belediye ekipleri, iş makineleri ile dağı oyarak yolun genişletilmesini sağlıyor. O çalışmalardan birisi de Hacıosman Mahallesi ile İlimtepe arasındaki yolda gerçekleştiriliyor. Daha önce 7 metre yolan yol, genişletilerek 17 metreye çıkarılıyor. Gidiş ve dönüş olmak üzere toplamda dört şeritten oluşacak iki ölçü yol tamamlandığında ışıklandırması ve görünümüyle adeta otoyolu andıracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817