İLİMTEPE YOLUNA ASVALT HAZIRLIĞI

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları ile asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde bakım ve onarım çalışmaları devam ederken, kırsalda da asfaltsız yol kalmadı. İlimtepe’ye çıkışları rahatlatmak için Hacı Osman Mahallesi’nden çıkışta yer alan yol da gerçekleştirilen genişletme çalışmaları da tamamlandı.

MALZEME SERİLİYOR

Yolda güvenlik için oluşturulan istinat duvarları da hazır hale getirilirken, ekipler dün itibariyle asfalt öncesinde malzeme serimine başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa süre içerisinde asfalt serimini de gerçekleştireceklerini belirterek, “Yapılan çalışma koşullar dolayısıyla zordu. Tamamladık ve kısa süre içerisinde Körfezli vatandaşlarımızın kullanımına en güzel şekliyle açılmış olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.