İlimtepe’de kar kalınlığı 10 Santimi geçti
 Körfez İlimtepe Mahallesi’nde, yeni yılla birlikte gelen ve köylerin elektriksiz kalmasına neden olan yoğun kar yağışından sonra, tekrar yağmaya başlayan kar sonrası endişeli bekleyiş başladı.

Gece yağmaya başlayan karın, 10 santimlik kalınlığa ulaştığı ama elektrik ve su sıkıntısı yaşanmadığı öğrenildi. Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, endişeli bir bekleyiş içinde olduklarını ama şu ana kadar yansıyan bir sıkıntı olmadığını belirterek, ‘’Bir önceki yağışta hem halk, hem de yetkililer yeterince hazırlıklı değildi. Bu kez yaşanabilecekler önceden biliniyor ve halk da hazırlıklı. Umarız yine elektrik kesintileri, kablo kopmaları olmaz ve yağan kar güzelliği ile anılır’’ dedi.

Ocak ayı başında yağan kar kalınlığı mahalle ve çevresinde 1.5 metreyi bulmuş ve bir hafta boyunca kopan teller nedeniyle elektrik verilememişti. Sürekli yoğun kar uyarısı yapılması nedeniyle mahalle halkı tedirgin olarak bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817