banner2752
banner2750
banner2776

İLİMTEPE’DE KAR KEYFİ KARTEPE’Yİ ARATMADI

Kimi kayak keyfi kimi ise mangal keyfi yaptı. Başkan Söğüt de İlimtepe’de yol çalışmalarını incelerken, ailelerin keyfine ortak oldu.

 İlimtepe’de kar keyfi

 Körfezliler hafta sonu İlimtepe’de adeta Kartepe’deymiş gibi karın keyfini doya doya çıkardı. Okulların tatile girmesine bir de hafta sonu tatili eklenince, Kocaeli’yi kaplayan kar, aileler için tatil fırsatı doğurdu. Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolları 7/24 açık tuttuğu İlimtepe yolunda herhangi bir aksaklık yaşanmazken, Körfezliler de ilçenin üst kesimlerine rahatça ulaşım sağlayabildi.

 

BEYAZA BÜRÜNDÜ

Her yıl olduğu gibi kar yağışı sonrasında adeta beyaz gelinliğine bürünen İlimtepe, vatandaşların uğrak noktası oldu. Beyaza bürüne dik yokuşlarda vatandaşlar kayak keyfi yaşarken, kimi aileler ise ateş yakarak keyiflerini ikiye katladı. Adeta Kartepe’den görüntülerin yaşandığı İlimtepe’de vatandaşlar bol bol da fotoğraf çektirdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Körfez Belediyesi’nin kar timlerinin şehrin üst noktalarındaki çalışmalarını yerinde görmek amacı ile bölgeye giden Başkan Şener Söğüt de eğlenceye ortak oldu. Başkan Söğüt, gençlerle ve büyüklerle sohbet etti, çocuklarla da kartopu oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı İlimtepe’de vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Söğüt, vatandaşların daveti sonrasında ateş başında sohbete de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680