İlimtepeye Çıkana Sucuk -Ekmek Bedava.!

Karın tadını çıkaran İlimtepeliler, Söğüt’ün ikramı olan sucuk-ekmekle keyifli anlar yaşadılar.


BELEDİYEYİ YARIM MİLYARLIK BORÇDAN KURTARMIŞTI.

Son dönemde Körfez Belediyesi’ni yaklaşık yarım milyarlık vergi ve SGK borcundan kurtaran hamlesi ile gündeme gelen, bu çalışma ile yerel ve ulusal alanda gündem olan Belediye Başkanı Şener Söğüt, sosyal açıdan da farklı hizmetleri ile öne çıkıyor. Zorlu kış şartlarına rağmen sahada çalışan ve hizmet eden ekiplerini yalnız bırakmayan Başkan Söğüt, bugünü İlimtepe Mahallesi’nde geçirdi.

BAŞKAN SÖĞÜT ; HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR.

7/24 HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ.!

Körfez Belediyesi’nin kar timlerinin şehrin üst noktalarındaki çalışmalarını yerinde görmek amacı ile bölgeye giden Başkan Şener Söğüt, İlimtepe Mahallesi sakinlerine bir de sürpriz yaptı. Yoğun kar yağışı altında Nazende Kafe & Restoran imkanları ile bölgeye tezgah kuran belediye ekipleri, karın tadını çıkaran vatandaşlara sucuk-ekmek dağıttı.

İLİMTEPELİLER MEMNUN BÜTÜN YOLLAR AÇILDI

Karın üzerinde kurulan mangalda hazırlanan sucuk-ekmeklerden bazılarını İlimtepelilere bizzat dağıtan Söğüt, gençlerle ve büyüklerle sohbet etti, küçüklerle de kartopu oynayarak adeta yeniden çocukluğuna döndü. Yapılan çalışmayı takdirle karşılayan İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas ile bölge sakinleri, bu özel buluşma dolayısıyla Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817