banner2779
banner2752
banner2750

İlimtepe'ye hizmet yağıyor
 İlimtepe’de Barakalar Kalkıyor

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kurmayları ile birlikte gittikleri İlimtepe Mahallesi’nde muhtarın taleplerini dinlediler. Başkan Pehlivan İlimtepe’ye iş merkezi yapacaklarını ve şu an esnafların kullandığı tüm barakaların kalkacağını söyledi.

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İSU Genel Müdür Yardımcıları Fatih Yürük, Aziz Temiz, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Fitoz ve Körfez Şube Müdürü Erdal Gültekin İlimtepe Mahallesinde incelemelerde bulundu.İlimtepe Mahalle Muhtarlığına geçen heyeti makamında ağırlayan İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas mahalle ile ilgili eksikleri Bayram ve Pehlivan’a iletti. Talebini dikkate alarak İlimtepe mahallesine gelen konuklarına teşekkür eden muhtar Kazım Elmas “Yapılan hizmetleri unutmuyoruz. Bunlar için emek sarf edenlere gönülden teşekkür ediyorum. Fakat mahallemiz büyüyor ve buna bağlı olarak ihtiyaçlar artıyor, yeni eksiklikler doğuyor. Bu eksiklerinde çözüme kavuşacağına inanıyorum.” dedi.

Elmas, Altyapı Sorunlarının Giderilmesini ve Su Deposu İstedi

Muhtar Elmas, mahallede su deposunun yetersiz kaldığını belirterek su deposu yapılması talebinde bulundu.İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Belen bölgesinde bulunan mevcut su deposunun büyütme çalışması yapılması hususunda talimat verdi. Bayram ayrıca Erikli mevkiinde yapılaması istenilen 50 tonluk su deposunun hemen yapılabileceğini belirtti. Muhtardan altyapı sorunlarını da dinleyen İlhan Bayram altyapısı olmayan yeni sokaklarda, altyapı çalışması başlatılması ve sorunlu olan kanalizasyonlarında iyileştirme çalışması yapılması hususunda kurmaylarına talimat verdi.

İlimtepe’ye İş Merkezi Geliyor

İlimtepe mahallesinin diğer sorunlarının da görüşüldüğü, İlimtepe ziyaretinde Başkan Pehlivan iş merkezi projesini en kısa zamanda hayata geçirmeyi istiyorum dedi. İlimtepe ana yolunun aydınlatma çalışmasının hemen başlayacağını söyleyen Başkan Pehlivan kalıcı konutlar site içi aydınlatması için Sedaş Genel Müdürlüğü ile gerekli yazışmaların yapıldığını ve cevap beklediğini belirtti. Erikli yolunun bölgede yapılacak ilk asfaltlama çalışması içerisinde yapılacağını kaydeden Başkan Pehlivan, orada bulunan bir vatandaşın Erikli’de bulunan mezarlığında bakımının yapılması isteğinin yerine getirileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751