İlk 112 Acil, Başiskele’de
Sağlık Bakanlığı, yeni tip 112 Acil İstasyonlarının yapımı için yer tahsisi yapan il ve ilçelere Ferşat Grup adlı şirket tarafından 112 Acil Müdahale İstasyonları kurmaya başlamıştı. İlimizde bu projeye ilk destek veren ilçe Başiskele Belediyesi oldu. Yeniköy Merkez Mahallesi Yazlık Caddesinde Başiskele Belediyesinin tahsis ettiği arazide kurulan merkez dün törenle hizmete girdi.


Önümüzdeki günlerde ikincisi Kullar Vezirçiftliğinde açılacak olan 112 Merkezinde acil çağrılara 24 saat boyunca anında yanıt verilecek. Merkezde iki ambulans ve 4 personel görev yapacak. 300 metrekarelik istasyonun 100 metrekarelik bölümü kapalı. Başiskele’deki törene Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İl Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık, Ferşat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Oktay Ferşat da katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817