İLK ASANSÖRLÜ OTOPARK İZMİT’E YAPILACAK
 İzmit Belediyesi tarafından bir ilk daha gerçekleştiriliyor. Şimdiye kadar  bir çok ilklere imza atan İzmit Belediyesi’nce Kocaeli’nin ilk asansörlü otoparkı yapılıyor. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak’ta yaptırılacak olan asansörlü (liftli) otoparkın ihalesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen ihaleye 6 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 273 bin lira olan asansörlü otopark ihalesine katılan Şanmak firması 228 bin 420 Lira, Otomatik  firması 229 bin Lira, Politeknik firması 268 bin Lira, Ayef firması 344 bin Lira, Uğur-Tem firması 249 bin 300 Lira ve Gersut firması da 440 bin lira teklif de bulundu.  İhale komisyonu teklifleri değerlendirip önümüzdeki günlerde işi alan firmayı belirleyecek. İhaleyi kazanacak firmanın 120 gün içinde işi bitirmesi gerekiyor.

 

KOCAELİ’DE İLK OLACAK

 

Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak’ta halen açık otopark alanı olarak kullanılan yere yapılacak asansörlü otoparkın kapasitesinin 42 araçlık olduğu ve böyle bir sistemin Kocaeli’nde ilk kez uygulanacağı öğrenildi. İzmit Belediyesi bu tür projelerle kentteki otopark sorununa çözüm bulmaya çalışıyor.

 

FOTO1: Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak’ta yaptırılacak olan asansörlü (liftli) otoparkın ihalesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen ihaleye 6 firma katıldı.

FOTO2: Asansörlü otoparkın kapasitesinin 42 araçlık olduğu ve böyle bir sistemin Kocaeli’nde ilk kez uygulanacağı öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817