İLK DEFA SİNEMAYA GİTTİLER

İzmit Belediyesi Kadın Meclisi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen programa katılan daha önce sinemaya gitmeyen 150 kadın, sinemada izledikleri filmde duygusal anlar yaşadı.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "hükümetimizin kadına verdiği değeri yerelde de bizler vermeye çalışıyoruz. Kadın Meclisimiz ile onları yönetime dahil ederken diğer faaliyetlerimiz ile onların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün burada çok anlamlı ve duygulu anlar yaşadık. Bu etkinliklerimiz artarak devam edecek. Kadınlarımızı sinema ve sinema sanatçılarıyla buluşturmak için etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

 

İLK DEFA SİNEMAYA GELDİM

 

Yapılan organizasyon sayesinde hayatında ilk defa sinemaya geldiğini anlatan Saadet Akipek, ''Oğlum 15 gün önce askere gitmeden 'Evim sensin' filmini izlemişti. Bana da anlatmıştı. Çok merak etmiştim. İzmit Belediyesi'nin bu etkinliği sayesinde ilk kez sinemaya gittim ve filmi izledim. Film çok güzeldi ve duygusaldı. Gözyaşlarımı tutamadım. Çok duygulandım. Bize böylesine güzel bir gün yaşatan Başkanımıza teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817