banner2779
banner2752
banner2750

İLK DERS ZİLİNİ PROTOKOL ÇALDI

2017-2018 eğitim öğretim yılı 3 aylık tatilin ardından başladı. Körfez’de resmi açılış töreni Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’nda gerçekleştirildi

Körfez’de 2017-2018 eğitim öğretim yılı için ilk ders zili çaldı. Yaklaşık 30 bin öğrencinin eğitim göreceği Körfez’de resmi açılış töreni Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda veli katıldı. Program, 4/b sınıfı öğrencisi Seda Göçer’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Protokol konuşmalarında ilk sözü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan aldı.

BAŞARILARLA DOLU GEÇSİN

Okutan, “Eğitim, çağdaş toplum olmanın en temel unsurlarından biridir. Bunu başaramayan toplumların kaderi geri kalmışlığın kalın çizgileri içinde yok olur. Öğrencilerimize ve öğretmenlere başarılarla dolu bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da öğrencileri selamlayarak yaptığı konuşmada, “Çok çalışmamız lazım. Birlikte bu ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağız. Tabi burada sadece çocuklarımıza iş düşmüyor. Öğretmenlerimizin de sorumluluğu ağır.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Yetişecek olan bu nesil sizlerin eseri olacak. Ben bütün öğretmenlerimi de sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yeni eğitim dönemi ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun. Bizim eğitime verdiğimiz destek ortada. Sizlerin geleceği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Sadece bir yılda 10 milyon liralık yatırım yaptık” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran’ın konuşmasının ardından Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can kürsüye geldi.

DAHA DA BAŞARILI OLACAĞIZ

aymakam Hasan Hüseyin Can konuşmasında, “Çocuklarımızın, ülkemizin geleceğine sahip çıkacak şekilde yetiştirilmesi, devlet olarak en başta gelen vazifelerimiz arasında. Devletimiz, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, eğitim camiasının ihtiyacının giderilmesi noktasında bütün gayreti gösteriyor. 

Körfez, bir büyük ilçe ve önemli bir merkez. Eğitimde de yine ilçemizin başarısını arttırarak daha iyi noktaya getireceğiz. Hedefimiz bu. Bu hedefte hepinize başlarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SEMBOLİK ZİL ÇALINDI

Yapılan konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri yapıldı, şiirler okundu. 4. sınıf öğrencileri geleneksel olarak 1. sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti. Daha sonra protokol üyeleri tarafından sembolik olarak zil çalındı. Ayrıca okul içerisinde yapılan çok amaçlı salon, kütüphane, spor odası ve satranç sınıfının açılışı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751