İlk günkü aşkla hizmet ediyoruz

HER GÜN YENİ BİR HİZMET

Başkan Karaosmanoğlu, en ücra köşelerine kadar Kocaeli’nin her metrekaresine ve Kocaeli halkına aşkla, şevkle, azimle, ilk günkü sevdayla hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. Her gün yeni bir hizmet yapmanın, her gün yeni bir eseri ortaya çıkarmanın gayreti içinde olduklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İlerlemenin, hizmetin sınırı yok. Her gün yeni bir iş yapacağız, kendimizi ve kentimizi yenileyeceğiz. Yaptığımız her hizmeti Kocaeli halkına, kendi ailemize, kendi çocuğumuza yapıyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

BÜYÜK BİR HİZMET ORDUSU

Büyükşehir Belediyesi’nin her kademesiyle tecrübelerine tecrübe katarak çalıştığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir Belediyesi binlerce çalışanıyla Kocaeli’nin her metrekaresine hizmet eden büyük bir hizmet ordusudur, büyük bir eser ordusudur. Kocaeli halkına en kaliteli hizmeti, en güzel eserleri sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Dünyanın birçok ülkesinden yaptığımız hizmetleri görmeye geliyorlar. Bilgimizden, tecrübelerimizden, uygulamalarımızdan istifade etmek istiyorlar’’ açıklamasını yaptı.

 

ENERJİMİZ HİÇ BİTMEYECEK

Dünyada artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz de Kocaeli olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu yarışta varız diyoruz. Hiç bitmeyen ve hiç eksilmeyen bir çalışma azmiyle, çalışma enerjisiyle doluyuz. Dünyanın neresinde ne hizmet varsa, biz Kocaeli’nde daha güzelini yapacağız. Bu kentin güzel insanlarına hizmet etmek bizim için zevktir, gururdur, mutluluktur’’ şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817