İLKER DÖNMEZ, BAL-GÖÇ’Ü KAHVALTIDA AĞIRLADI
 Göçmen Börekçisi sahiplerinden İlker Dönmez, üyesi bulunduğu Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini kahvaltıda ağırladı.

Bal-Göç dernek Başkanı İlhan Topaloğlu, kendilerine bu güne kadar destek olan ve düzenlediği etkinlikle de ağırlayan İlker Dönmez’e, Türk Bayraklı derneğin masa bayrağını hediye etti.

İlhan Topaloğlu, 7 Mart Cumartesi günüde Derince Tanyıldız Düğün Salonu’nda, derneğin gecesi olduğunu belirterek, tüm göçmenleri etkinliğe beklediklerini söyledi. Kahvaltıya, BAL-GÖÇ Başkan Vekili ve CHP Milletvekili Dr. Ayhan Mutlu,  Başkan Yardımcısı Merdan Özgür, Vedat Yavuz, Beyhan Tuna, Sezcan Arısever, Hakan İşyar, Op.Dr.İsmail Yılmaz, Diş Hekimi Ergün N. Tanrıber Eşleriyle Beraber Katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817