İLKOKUL DUVARI İÇİN TABELALI ÖNLEM ALINDI..!

Okul idaresi konuyu yetkili makamlara iletirken, mahalle sakinlerinin de yardımıyla elektrik direğine uyarı tabelası asıldı, duvarın çevresine güvenlik bandı çekildi.

Fahri Korutürk İlkokulu’nun arka tarafında yer alan ve öğrenci ile öğretmenlerin kullandığı bahçeye bakan yaklaşık 6 metre yüksekliğinde ve 15 metre eninde olan beton parça bağlantılarından ayrılmaya başladı. Bunun üzerine okul idaresi yetkililere bilgi verirken okul içinde ve dışında da önlemler alındı.

Okul dışında yer alan elektrik direğine asılan tabela ile kaldırımı kullanan yayalar çökmeye karşı uyarıldı ve emniyet bandı çekildi.

Yapılan uyarılar üzerine Körfez Belediyesi Fen İşleri ekipleri okulun dışına, beton parça uzunluğunda geçici olarak tel örgü çekmeye başladılar. Geçici önlemin ardından da duvarın sağlamlaştırılması ya da yı8kılıp yenilenmesi için çalışmaların yapılacağı belirtildi. Okul idaresi de içerde önlemler alarak, duvarın olduğu bölgede bahçenin kullanılmaması için tedbirler almaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817