banner2779
banner2752
banner2750

İLYAS ŞEKER, ERZURUMLULARA KONUK OLDU
 Şeker, Dernek başkanı Cumhur Acar ve yönetimini ziyaret ederek hizmet çalışmalarından bahsetti.

‘AK PARTİ GÜVEN PARTİSİ’

AK Parti’nin toplumun güvenini kazanmış bir parti olduğunu söyleyen Milletvekili İlyas Şeker, “Bugüne kadar seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirmiş olup boşa atan bir parti olmadık. Bugün CHP seçmeni, ne dediğini bilmeyen rastgele atıp tutan parti başkanına sahiptir ve seçmende bunun farkında seçim zamanlarında atıp tuttuğu vaatlere kendi seçmeni bile inanmamaktadır. Kaynağı belli olmayan vaatlerde  bulunan parti başkanına kim güvenebilir” ifadelerini kullandı.

‘BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ’

Şeker, ülkemizin ekonomik yönünden gerçekten iyiye gittiğini belirttiği konuşmasında, “İnsan ihtiyaçları hiç bir zaman bitmez. Ülkemizde yaşam seviyesi yükseldikçe ihtiyaçlarda buna göre artar. Çok şükür istikrar sürüyor. Hizmetler endişesiz bir şekilde devam ediyor. Bakın Havaalanları, yollar, Hızlı Tren ve benzeri hizmetlerimiz yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bu hizmetlerin yanı sıra çocuklarımızın okullara başörtülü diye alınmadı. En büyük örneği Merve Kavakçı milletvekili olmasına rağmen meclise alınmadı. Tüm bunlar bizim hükümet döneminde çözüldü” dedi.

‘ANAYASA GÜVENCESİ ALTINA ALMALIYIZ’

Şeker açıklamalarının devamında, “Ama yeterli değil. Ülkede neler olduğunu hiç kimse kestiremez. Bu kararların garanti altına alması için bu seçim çok önemlidir. Seçime destek verildiğinde çoğunluklu olarak milletvekili sayımızı artırmalıyız. Bu alınan kararları da Anayasa değişikliği yapılarak bu karaları da Anayasa güvencesi altına almalıyız” ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751