İLYAS ŞEKER; "TÜRKİYE, İSLAM ALEMİ İÇİN UMUT IŞIĞIDIR"

AK Parti Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı İlyas Şeker, seçim çalışmaları kapsamında neredeyse bir gününü Körfez’e ayırdı. İlk olarak AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden İlyas Şeker, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde İlçe Başkanı Şener Söğüt ve SKM görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da katılımıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.

24 HAZİRAN’I ANLATTI

İlk olarak Körfez Gümüşhane Harmancık Köyü Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili İlyas Şeker, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine değindi. Şeker, “Parlamenter sistemde hükümeti temsilen bir bakan olmadığı sürece TBMM genel kurulu çalışmalarına başlayamıyordu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bakanlar kurulu TBMM’de yer almayacağı için yasama faaliyetlerinde oluşabilecek herhangi bir tıkanıklık ortadan kaldırılıyor” dedi.

GÖVDE SAĞLAM OLMALI

“Yeni sistem ile birlikte yasama yürüme ve yargı bağımsızlığı tam anlamıyla gerçekleşmiş olacak” diyen İlyas Şeker, “24 Haziran’da yapılacak seçim ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin temeli sağlam bir şekilde atılmış olunacak. 24 Haziran seçimleri sadece bizler için değil; Tüm İslam alemi için de umut ışığı niteliğinde. Türkiye çınar ağacının gövdesi gibidir. İslam coğrafyası da dallarıdır. Gövde ne kadar sağlam olursa, dallar ve verilecek meyveler de o kadar sağlam ve sağlıklı olur.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN…

24 Haziran seçimleri ile birlikte eski Türkiye’nin izleri daha kalıcı bir şekilde silinmiş olacak ve Güçlü Türkiye daha sağlam temeller üzerine kurulmaya devam edilecek” ifadelerini kullandı. Milletvekili İlyas Şeker, Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve beraberindekiler ile birlikte daha sonra mahalle iftarı, hasta ziyareti ve dernek ziyaretlerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817