İlyas Şeker’den Ahde vefa turu
 AK Parti teşkilatları, mensuplarını yalnız bırakmıyor. Her daim vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dileyen teşkilat üyeleri aynı zamanda geçmiş dönemde partide görev yapan isimleri de unutmuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, İzmit İlçe SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar ve Halkla İlişkiler Başkanı Kadir Cansever eski il ve ilçe yöneticilerini ziyaret etti. İlk olarak Cihan Hastanesi’nde bir ameliyat geçiren eski meclis üyesi Metin Kozluca’yı ziyaret eden Şeker ve beraberindekiler, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

ESKİ YÖNETİCİLER ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretlerinin devamında, Yeşilova’da ikamet eden Duru Market sahibi eski Bekirpaşa Meclis üyesi ve eski ilçe yöneticisi Takup Duru’yu ziyaret eden heyet burada çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili İlyas Şeker ve ilçe yöneticileri sonrasında, eski Bekirpaşa meclis üyesi ve ilçe yöneticisi Mehmet Baştürk, Kanlıbağ’da ikamet eden eski Bekirpaşa Meclis üyesi İbrahim Alp ve eski il yöneticisi şu anda il Genel Meclisi üyesi Vehbi Aydıner’i ziyaret etti. Ziyaretlerin bir bölümünde Mehmet Ali Paşa Mahalle Temsilcisi Uğur Şengel de yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817