İLYAS ŞEKER’E DUYGUSAL ZİYARET

          Milletvekili Şeker’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekiliyken başladığı ve hala uyguladığı çok güzel bir çalışma var. Bu çalışma; Kocaeli genelinde gün içinde vefat vatandaşlarımızın bilgilerini temin ederek ailelerini araması ve baş sağlığı vermesi şeklindedir.

          Geçenlerde Düzce’de yaşayan bir vatandaşımız rahatsızlanarak Umuttepe’deki Kocaeli Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı fakat kurtarılamayarak vefat etti. Vefat haberi Şeker’e geldi ve her zaman yaptığı gibi Şeker aileyi aradı. Telefonun karşı tarafındaki kişi vefat eden vatandaşımızın oğlu Aykut’tu. İlyas Şeker, Aykut’a baş sağlığı diledi ve temenniler de bulundu.

          Genç Aykut bu durumdan etkilenmiş ve memnun kalmış ki, Düzce’den kalkıp Ankara’ya Şeker’in yanına giderek ziyaret etmiş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817