İMAM HATİPLER MEZUNLAR GÜNÜNDE BULUŞUYOR

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) tarafından bu yıl 26. sı düzenlenecek mezunlar günü 7 Temmuz Pazar saat 10.00'da Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde yapılacak.
YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan KİHMED Başkanı Zafer Sevil, mezunlar gününe tüm Kocaeli halkını davet etti. Sevil, 'Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ve  bu yıl 26.sını düzenlediğimiz mezunlar günümüze tüm dostları davet ediyorum. Camiamızın katılım konusunda hassasiyet göstermesini istiyorum. Pazar günü saat 10.00'da programımız başlayacak. Dostlarımız için çeşitli sürprizler hazırladık. Ben özellikle bayan imam hatip mezunlarımızı hassaten davet etmek istiyorum. Ayrıca Pazar sabahı saat 09.00 dan itibaren İzmit İHL  Bahçesinden otobüslerimiz uluslararası fuar merkezine misafirlerimizi taşıyacaktır.
GÜZEL BİR PROGRAM HAZIRLADIK
Artık değişmez bir gelenek haline gelen mezunlar gününün 26 yıldır aralıksız olarak yapıldığını belirten Sevil, 'Yönetimdeki arkadaşlarım ile beraber mezunlar günümüzün camiamıza yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Çeşitli ikramlarımızda olacak. Davet etmeyi unuttuğumuz dostlarımız vardır. Bu vesile ile tüm dostlarımızı bir kez daha Pazar günü yapacağımız mezunlar günümüze davet ediyorum.' şeklinde konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817