banner2779
banner2752
banner2750

İMAM HATİPTE ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
 Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapılan fıkıh siyer yarışması final programına ilgi yoğun oldu.

 

Ak parti milletvekili adayı Cemaleddin Kaflı, Gebze belediye Başk Adnan Köşker,İlçe milli eğitim müdürü Durak Demirel,Gebze ihl mezunları derneği Bask.Cenk Çelik, yönetim kurulu üyeleri Adem Akcael,ÇetinMalkoç,Hamdi Çiloğlu,Ak Parti kadın kolları başkanı Buket Tatoğlu, meclis üyeleri,

 Gebze eğitimbirsen başkan vekili Serkan Varen, şube başkanı Azmi ateş,okul aile birliği Bask.Mustafa akíllı, STK temsilcileri katıldılar. İlahiler.naatı şerifler.şiirler ve slayt gösterilerinin ardından ödül törenine geçildi.

Ödül alan öğrencilere ödüllerini Milletvekili adayı Cemaleddin Kaflı, Gebze belediye başk, Adnan Köşker, Gebze ilçe milli eğitim müdürü Durak Demirel, Gilmder( gebze ihl mez der)başkanı Cenk Çelik, takdim ettiler.

Okul müdiresi Gülüzar Varen yaptíğı konuşma da okullarının yeni bir okul olmasına rağmen öğrencilerin basarılı olduğunu ifade ederken katılan herkese teşekkür etti.

Ak parti milletvekilliği adayı cemalettin kaflı yaptığı konuşmada kendisinin de gebze imam hatip lisesi mezun olduğunu imam hatiplerin her zaman öncü nesiller olduğunu ifade ederken öğrencilere başarılarının devamını diledi. Gebze belediye başkanı Adnan Köşker yaptığı açıklama da İmam hatip okullarında okuyan öğrencilerin ahlakta, fazilette,erdemli kişiler olma yolunda, her zaman önde olduklarını söyledi. Okul bahçesinde oyun alanları olmadığını söyleyen öğrencilere en kısa zaman da spor alanları yapacağını ifa de eden Köşker, öğrencileri mutlu etti. Gebze ilçe milli eğitim Mud. Durak Demirel yaptığı açıklama da gebzenin önemli eksiklerinden olan kız imam hatip lisesinin açılmasıyla manevi alanda daha iyi işler yapılmaya başlandığını ifade etti.Salonu henüz yapılmayan okulun en kısa zamanda yapılacağını ifade eden Demirel programda emeği geçenlere teşekkür etti. Programa sponsor olan Gilmder Bask.Cenk Çelik yaptığı açıklama da dernek olarak imam hatip okullarının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Program dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.İlahiler.naatı şerifler.şiirler ve slayt gösterilerinin ardından ödül törenine geçildi.

Ödül alan öğrencilere ödüllerini Milletvekili adayı Cemaleddin Kaflı, Gebze belediye başk, Adnan Köşker, Gebze ilçe milli eğitim müdürü Durak Demirel, Gilmder( gebze ihl mez der)başkanı Cenk Çelik, takdim ettiler.

Okul müdiresi Gülüzar Varen yaptíğı konuşma da okullarının yeni bir okul olmasına rağmen öğrencilerin basarılı olduğunu ifade ederken katılan herkese teşekkür etti.

Ak parti milletvekilliği adayı cemalettin kaflı yaptığı konuşmada kendisinin de gebze imam hatip lisesi mezun olduğunu imam hatiplerin her zaman öncü nesiller olduğunu ifade ederken öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Gebze belediye başkanı Adnan Köşker yaptığı açıklama da İmam hatip okullarında okuyan öğrencilerin ahlakta, fazilette,erdemli kişiler olma yolunda, her zaman önde olduklarını söyledi.

Okul bahçesinde oyun alanları olmadığını söyleyen öğrencilere en kısa zaman da spor alanları yapacağını ifa de eden Köşker, öğrencileri mutlu etti.

Gebze ilçe milli eğitim Mud. Durak Demirel yaptığı açıklama da gebzenin önemli eksiklerinden olan kız imam hatip lisesinin açılmasıyla manevi alanda daha iyi işler yapılmaya başlandığını ifade etti.Salonu henüz yapılmayan okulun en kısa zamanda yapılacağını ifade eden Demirel programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa sponsor olan Gilmder Bask.Cenk Çelik yaptığı açıklama da dernek olarak imam hatip okullarının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Program dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751