İmam Orhan Öz, torpile İsyan etti

Sosyal paylaşım sitesinde tepkisini dile getiren Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhammediye Camii İmamı Orhan Öz, istek üzerine 35 kişilik kafileye, harcırah parası dahi almadan sorumlu olarak listeye eklendiğini, son anda diyanet memuru olduğunu söyleyen bir kişinin Ankara’dan torpille adını yazdırdığını söyledi.

Orhan Öz tepkisini şu cümlelerle dile getirdi; ‘’ Diyanetin Hac kurası ve Akabinde ki kayıt saçmalığının yüzünden, onlarca Caferi hacı mağduriyet yaşamaktadır. Bu sorunu gidermek için bu yıl takriben 35 civarında hac kurası çıkan Caferi hacıları, dilekçelerle bir gurup haline getirdik. onların talebi neticesinde şahsımın sorumluları olarak gitmem istenmiş ve bende kabul ettim Bazı dostların girişimleri neticesinde Harc-ı rah parası almadan gitmem onaylanmışken , sırtlarını bazı bakanlara dayayan Diyanete kayıt olan zevat dan biri ki kimse onunla hacca gitmek istemediğinden dolayı her yıl almış olduğu kontenjanı alamayan şahıs, Ankara’ya giderek Kendisinin diyanet memuru olduğunu belirterek, bizim hazırlamış olduğumuz gurubun başına istenmemesine rağmen Benim ismimi sildirmiş ve kendi ismini kayıt ettirmiştir. Devletin eliyle hak gaspçılığı bu olsa gerek.’’

Bu paylaşımın beraberinde de yeni tartışmaları başlatması bekleniyor.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817