“İNANDIKLARI YOLDAN" ANKARA'YA GİTTİLER!

AK Parti’de “İnandığın yolda yürü” sloganıyla 2019 yılı aralık ayında başlatılan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süre kesintiye uğrayan kongre süreci, yarın ki büyük kongre ile tamamlanacak. Kocaeli teşkilatları da bu önemli kurultayın büyük heyecanı içinde hazırlıklarını tamamladı.

KONGRE İÇİN ANKARA’DALAR

Körfez teşkilatı da bu görkemli genel kurul için hazırlıklarını tamamladı. Teşkilat mensupları bu gece büyük kongre için Ankara’ya gidecek. Ancak partinin Körfez ilçede giderek büyümesinde ve aldığı desteğin artmasında en önemli faktör olarak gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile İlçe Başkanı Ramazan Tuna, bir gün önceden Başkent’in yolunu tuttu.

TBMM ZİYARETLERİ

Tuna ve Söğüt, Ankara’da olduklarını, “İnanç, tevazu, samimiyet ve gayret temelleri üzerine inşa edilen partimizin genel merkezindeyiz” notu ile sosyal medya üzerinden paylaştı. AK Parti Genel Merkezine giden ve burada partinin üst düzey yöneticileri ile bir araya gelen Söğüt ve Tuna, ayrıca AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ile Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’yı TBMM’deki makamlarında ziyaret etti.

BİRLİKTE GİTTİLER

Öte yandan ilçede yapılan hizmetlerle, ayrıca yeni dönem için yapılacağını açıkladığı görkemli projelerle ve özellikle de Körfez Belediyesi’ni yaklaşık 450 milyon liralık vergi SGK borcundan kurtaran Belediye Başkanı Şener Söğüt ile teşkilatına verdiği güvenle AK Parti’nin Körfez’de bir anda büyük bir ivme kazanmasını sağlayan Ramazan Tuna, Ankara’ya birlikte gittiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817