“İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR”
 Civelek: “13-0’dan vazgeçmedik”

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 2. İstişare toplantısı geçtiğimiz akşam, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in de katılımıyla Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan İl Başkanı Civelek, hiçbir belediyeyi feda edemeyeceklerini belirterek, “13-0’dan vazgeçmedik” dedi

 

AŞİYAN’DA KONUŞLANDILAR

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 2. İstişare toplantısı geçtiğimiz akşam, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in de katılımıyla Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantıya  AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eski ilçe başkanları, İl Başkan Yardımcısı İdris Alp ve il yöneticisi Orhan Barış, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy temsilcililerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grup katıldı. Akşam yemeği ile başlayan toplantı, İlçe Başkanı Sedat Yücel’in konuşmasıyla başladı.

 

“ERDOĞAN 21. YÜZYILIN LİDERİDİR”

Konuşmasına konuklarını selamlayan Başkan Yücel, şunları söyledi: “Öncelikle İstişare toplantısına katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İl Başkanımızın programının yoğun olmasından dolayı 3 kez ertelediğimiz 2. İstişare toplantısı bu akşama nasip oldu. 2014 yerel seçimlerine az bir zaman kala bizlerde seçim sathı kulvarına girdik. Bizler 21. Yüzyılın Dünya lideri olan genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisine hizmet eden gönüldaşlarız. Türkiye’nin ve Dünyanın lideri olan Erdoğan’ın partisine hizmet etmek için bizim için bir onurdur. Bu nedenle hepinizden bu çıtayı daha yükseklere taşımanızı istiyorum. Bunun için bütün partilerden daha fazla çalışmalıyız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

 

“İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR”

İlçe Başkanı Yücel’den sonra kürsüye gelen, Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, Türkiye’yi ve AK Parti’yi yönetmek adına yapacak daha çok şeylerin olduğunu belirterek, AK Parti her platformda birlik ve beraberliğini ortaya koyarak başarılı olmuş halkın partisidir. Biz bu şekilde başarılı olduk. Hiç kimse bizim aramıza nifak sokama, hiç kimse bizim birlik ve beraberliğimiz bozamaz. Bundan böyle, AK Parti’nin bayrağı tüm burçlara dikilecek. Önümüzdeki 2014 yerel seçimleri yerel seçimden ziyade, 21,015 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlere ışık tutacak. Bu yüzden bu akşam gerçekleştirdiğimiz İstişare toplantımız, partimiz adına çok önemli. Yarın seçim olacakmış gibi hepimiz gece gündüz çalışmak zorundayız. Hepimize büyük görevler düşüyor” diyerek konuşmasını sonlandırdı.  

 

CİVELEK: “13-0’DAN VAZGEÇMEDİK”

AK Parti Gölcül İlçe Teşkilatı’nın 2. İstişare toplantısında son sözü alan AK Parti İl Başkanı Civelek, hiçbir belediyeyi feda edemeyeceklerini belirterek, “13-0’dan vazgeçmedik” dedi. Başkan Civelek konuşmasına şöyle devam etti: “Benden önce konuşan Belediye Başkanımız sanki veda eder gibi bir konuşma yaptı. Ama öyle veda etmek falan yok. Biz başkanımızdan memnunuz. Çünkü daha yapacak çok işimiz var. Ama görüyorum ki sizler İstişare toplantılarınızı 3 ayda bir yapıyorsunuz. Ama bu böyle olmaz, en az ayda bir kere bir araya gelmelisiniz. Çünkü seçim kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. Siyaset bir kere bizim içimize işlemiş. Sizinde içine işleminizi istiyorum.

 

“BİZİM RUHA FALAN DEĞİL  DUAYA İHTİYACIMIZ VAR”

Başkan Civelek konuşmasının bu bölümünde, CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan Gürsel Tekin’in “Gezi Ruhu bizim arkamızda” lafına hitaben, “Bizim ruhlarla falan işimiz yok. İzmit’teki CHP’liler de 89 ruhuyla yola çıkmışlar. Bizim böyle ruhlara falan ihtiyacımız yok. Milletin duası bize yeter. Çünkü biz halkın dualarını almış bir partiyiz. Bizim arkamızda gezi ruhu da yok, 89 ruhu da yok. Böyle bir şey kimseye ve hiçbir partiye nasip olmaz. İnşallah 17 Ekimde bizde Kocaeli Teşkilatı olarak kuruluşumuzun 13’üncü yılını kutlayacağız” diyerek, bütün herkesi kutlama programına davet etti.

 

“BALYOZ GERÇEKLEŞSEYDİ HİÇ

BİRİMİZ ŞUAN BURADA DEĞİLDİK”

Konuşmasının bir bölümünde Balyoz Davası operasyonuna değinen Başkan Civelek, “Size tüm samimiyetimle söylüyorum, şayet Balyoz operasyonu gerçekleşseydi, şu anda hiç birimiz ben dahil burada olamazdık. Ama bana göre kusura bakmasınlar, hepsi hak ettiği cezayı buldu. Türk adaleti, Türk Yargısı Balyoz sanıklarına gereken cezayı vererek heveslerini kursaklarında bıraktı. Bundan sonra umarım ülkemizde bir daha böyle darbe planları yaşanmaz” dedi.

 

“ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİR”

Konuşmasının son bölümünde partililere küçük küçük tavsiyelerde bulunan Başkan Civelek, “2014 yerel seçimleri bizim açımızdan demokratik bir seçim olacak. Prtimizde herkes bir yerlere aday adayı olabiliri. Bunda en ufak bir sakınca yok. Bu aday adaylığı bolluğu bizim zenginliğimiz gösterir. Hani bir laf vardır, ‘Allah dağına göre kar verir’ diye. Allahta her şeyi bizim gönlümüze göre nasip etsin. Bizim partimizde ‘ben’ diye bir şey yok, her zaman için ‘biz’ vardır. Bu vesile ile hepinizin Mübarek Kurban Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Hepiniz 17 Ekim’de yapacağımız 13. yıl kutlamasına davet ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Toplantının bundan sonraki bölümü, basına kapalı olarak soru cevap şeklinde geçti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817