banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İngilizce dersi alıyorduk!

İHBAR hattına gelen ihbarları değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, İzmit Veliahmet ve Hacıhızır mahalleleri ile Körfez’deki 3 ayrı adrese operasyon düzenledi.

 Veliahmet’teki operasyonda, 100 lira karşılığında fuhuş yapan Ü.A ile S.E isimli hayat kadınları gözaltına alındı. Hacıhızır Mahallesi’ndeki baskında da 200 lira karşılığında müşterilerle ilişkiye giren H.U. ve K.B isimli bayanlar gözaltına alındı.

Körfez’deki Baskında İlginç bir isim : M.Ö.

Ekiplerin son operasyonu ise Körfez’de yapıldı. Bir sitede ikamet eden öğretmenin evde fuhuş yaptırdığını, gelen müşterilerin kapıda, “İngilizce kursu için geldik” diyerek içeri girdikleri iddiası üzerine, Ahlak Büro ekipleri takibe başladı. Eve girip çıkan bazı müşterileri tespit eden ve gözaltına alan ekipler, ifadelerinde iddiaların gerçek olduğunu tespit edince eve operasyon düzenledi. Operasyonda ev sahibi olan emekli öğretmen M.Ö ile evde bulunan hayat kadını S.M.G gözaltına alındı.

 M.Ö hakkında fuhuşa yer temin etmek, S.M.G hakkında ise fuhuş yapmaktan işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826