banner2779
banner2752
banner2750

İNŞAAT MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN ELLİBEŞ'E ZİYARET
30 Mart tarihinde gerçekleşen Yerel Seçimlerin ardından  Gölcük  Belediye Başkanlığı görevine 3.kez yeniden seçilen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e seri ziyaretler devam ediyor.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)`a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve Oda Yönetimi bir ziyarette bulunarak Başkan Ellibeş’i tebrik edip başarılar temennisinde

Başkan Ellibeş yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga OK, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i tebrik ederek yeni dönemde başarıları dileklerinde bulundu ve Başkan Ellibeş’e üzerinde isminin yazılı olduğu Baret hediye etti.

Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak Kocaeli genelinde kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içersinde çalışıyoruz. Bu birlikteliklerin devamında gerçekleştirilecek organizasyonlar, faaliyet ve projelere destek vermeye Gölcük Belediyesi olarak her zaman hazırız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751