banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İNŞAATÇILAR, RD YAPI DENETİM’İN İFTARINDA BULUŞTULAR
 Emtez İnşaat Genel Müdürü Mustafa Tezer ve RD Yapı Denetim Müdürü Ümit Tezer tarafından düzenlenen iftar davetine, ilçede inşaat alanında hizmet veren müteahhitler, firma çalışanları, inşaat sektörüne hizmet veren kuruluş ve firmaların yetkililer, belediye de bu alanda hizmet veren görevliler ve her iki firmanın yaklaşık 50 çalışanı Çınar Park Otel’de buluştular.

Tütünçiftlik Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde yer alan Çınar Park Otel’de bir araya gelen davetliler, Mustafa Tezer ve Ümit Tezer tarafından kapıda karşılandılar. Masalarda yer alan konuklar, hep birlikte oruç açtıktan sonra çay sohbeti ile günün yorgunluğunu attılar. Geleneksel hale getirilen iftar daveti ile firma yetkilileri, sürekli olarak iş stresi içinde bir arada oldukları inşaat sektörü çalışanları ile sohbet etme fırsatı buldular.

Resim kod- Mustafa Tezer ve Ümit Tezer: Mustafa Tezer ve Ümit Tezer, gelen konuklarla yakından ilgilendiler.

İlgi: Mustafa ve Ümit Tezer, davete katılan konuklarıyla bir bir ilgilenerek, rahat etmelerini sağladılar.

Özcanlar: Özcanlar İnşaat sahipleri Eren, Özcan ve Engin Kazgan ile konuklar.

Mehmet Allak: İnşaatçılardan olan Kotsiad Başkanı Mehmet Allak ver konuklar.

Konuklar: davete katılan konuklar hep birlikte oruç açtılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826