İntihara Çıktı Çatıda Bayıldı.!


Polisin ikna çalışmaları sürerken yaşadığı heyecan ve stresten çatıda bayılan şahıs yapılan müdahale sonrasında da aşağıya indirildi.


Alınan bilgi ve iddialara göre ailevi bir sorun nedeniyle bunalım geçiren Cemal A. (33) oturduğu Gülfa apartmanın çatısına çıkarak bıktığını ve canını koyacağını söyledi. İhbar üzerine olay yerine 2 itfaiye çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi.

Polisin aşağıdan yaptığı ikna çabaları devam ederken yaşadığı strese daha fazla dayanamıyan genç adam bir anda çatıda bayıldı ve  olduğu yere yıkıldı. Bunun üzerine itfaiye hemen merdiveni çatıya kadar uzattı ve diğer taraftan da binanın içinden vatandaşlar yukarı tırmanarak bayılan şahsa sağlık ekiplerinin yardımıyla müdahale edip daha sonra yere indirdiler. 


Aşağıya indirilen şahıs ilk müdahale sonrasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817