banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İntihara Kalkıştı! Ağır Yaralandı..!

Körfez Esentepe Mahallesi Şirin Sokak Numara 4’te oturan 23 yaşındaki genç, tabancayla başına ateş ederek iddialara göre intihar teşebbüsünde bulundu.  

Alınan bilgiye ve iddialara göre Körfez Esentepe Mahallesi Şirin Sokakta bulunan bir evde meydana gelen olayda Abdulsamet Çetinkaya (23), tabancayla başına ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Evden silah sesi gelmesi üzerine içeri koşan anne Suzan Çetinkaya, oğlunu kanlar içinde buldu ve hemen komşulardan yardım istedi.

Komşular tarafından çağrılan sağlık ekipleri eve geldiklerinde Abdulsamet Çetinkaya’yı kanlar içinde buldular. Yapılan ilk müdahale sonrasında ağır yaralı olan Abdulsamet Çetinkaya, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Abdulsamet Çetinkaya’ya burada müdahale edilerek hayatta tutulmaya çalışılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Askere gidecekti

Evde kimsenin olmadığı sırada silahla vurulan Abdulsamet Çetinkaya, aile yakınları ile birlikte müzisyenlik yapıyordu. Düğün ve cemiyetlerde müzik çalan gencin pandemi döneminde işsiz kaldığı için bunalıma girmiş olabileceği söylenirken, yakında askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826