İNTİHARCI  OKTAY BU KEZ  MARMARA  HASTANESİ'Nİ SEÇTİ
 Körfez’de, yaklaşık bir ay önce Körfez AVM Center’in terasına tırmanarak intihar etmeye niyetli olduğunu söyleyen, daha sonra da Gölcük’te yine aynı şekilde ortaya çıkan Oktay Yetgin, bu kez Özel Körfez Marmara Hastanesi’nin üst katına çıktı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, bir kişi Özel Körfez Marmara Hastanesi’nin en üst katına çıkarak pencereden kendini sarkıttı. İlk anda dikkat çekmeyen şahıs, aşağıdan geçen bir kişiden sigara istedi. Sigara isteyen şahsın intihara meyilli olduğunu düşünen vatandaş hemen durumu polise ve hastane güvenliğine bildirdi. Olay yerine gelen polisin kısa süren ikna çabası sonrasında Oktay Yetgin (23) binadan çıkartıldı ve gözaltına alındı.

Gözaltına alınınca karnının aç olduğunu söyleyen Oktay Yetgin’e polis tarafından yemek ısmarlandı. Daha sonra hastaneye sevk edilen Oktay Yetgin, hakkında işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817