İNTİHARCIYA ANNE FIRÇASI !

Ikna çabaları sırasında olayı duyarak gelen anne oğlunu fırçalayarak milleti oyalamamasını söyledi.
Alınan bilgi ve iddialara göre Oktay C adlı şahıs polisi arayarak Mahallede bulunan Yeşil Cami  minaresine çıkıp intihar edeceğini söyledi.
Bunun üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri Cami çevresinde dolaşan şansı buldular.
Polislere yardım için her yere gittiğini ama hiçbir sonuç alamadığını evde engelli bir çocuğun olduğunu ve eşinin sürekli olarak çalışmadığı için kendisini azarladığını söyleyen Oktay c intihara karar verdiğini belirtti.
Polisin ikna çabaları sürerken olay yerine gelen anne Müzeyyen c oğluna kızarak ambulans sesini duyunca hemen koştuğunu Şeker hastası olduğunu ve artık dayanamayacağını söyleyerek Defalarca seni işe soktular çalışmadın alkol alıyorsun Ondan sonra bu tür şeyler yapıyorsun utanmıyor musun diyerek fırçaladı.
Uzun ikna çabaları sonrasında hastaneye gitmeye kabul eden şahıs 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansa konularak tedavi için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817