banner2779
banner2752
banner2750

İpek Mobilya  Büyümeye Devam Edecek

Evdiz Mobilya, yeni yönetimi ile birlikte İpek Mobilya’nın şubesi olarak hizmete açıldı.

Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi Numara 47’de  yer alan ve yaklaşık bir yıl önce Evdiz Mobilya olarak hizmete başlayan mağaza, İpek Mobilya’nın yeni şubesi olarak ve kalabalık katılımla resmi açılışını yaptı.

Körfezli iş adamı İbrahim Ergin’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Evdiz Mobilya’nın açılışına, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İpek Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Büyükakıncı, İYİ parti İlçe Başkanı Cahit Sürüm, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Canbaz, Engin Taşdemir, HDP Körfez Belediye Başkan adayı Selda İlgöz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, belediye meclis üyesi adayları, siyasi parti temsilcileri, Körfezli iş adamları ve mobilya işletmecileri katıldılar.

Evdiz Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ergin, açılışa herkesi davet ettiklerini ve gelenlere teşekkür ettiğini belirterek, “Biz ayrımcılık yapmadık ve herkesi davet ettik” dedi.

“İpekl Mobilya büyümeye devam edecek”

İpek Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Büyükakıncı açılış konuşmasında firmanın büyümeye devam edeceğini ifade ederek, “İpek Mobilya sektörde ilk 3 arasında yer almak için ciddi adımlar attı ve atmaya devam edecek. 2019 yılında hem fiyat hem kalite olarak halkımızın yanında yer alacağız. 2 bin 500 metrekarelik mağazamızda bol çeşit ve uygun fiyatlarla ürünlerimiz satışa sunuldu. Büyümemiz yüzde yüz olarak devam edecektir” dedi.

Konuşmalardan sonra açılış kurdelesi kalabalık katılımcılar tarafından kesildi ve mağazanın teşhir bölümleri ziyaret edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751